LOGO_PŘECHOD_RGB
Obrázek5

Pars Komponenty s.r.o. se již 20 let věnují vývoji a výrobě automatických dveřních systémů, ramp, oken a specializovaných interiérových komponentů pro dopravní prostředky hromadné přepravy. Společnost zaměstnává 150 zaměstnanců.

Obrázek1

Tento rok zdvojnásobíme průměrný obrat z minulých let z 5 mio EUR za rok na 10 mio EUR za rok, v dalších letech plánujeme minimální výší obratu na úroveň 12 mio EUR a rentabilitu tržeb 10%, která bude sloužit k dalšímu rozšíření výroby a investic do technologií. Na dva roky máme práci zajištěnou, nyní se soustředíme na projekty v letech 2022 – 2025. Práce je zajištěna převážně ze zahraničních zakázek na výrobu automatických dveřních systémů, ramp a okenních řešení. Spolupracujeme s leadery v oboru výroby kolejových vozidel, tj. STADLER, ŠKODA Transportation, BOMBARDIER, NEWAG, SIEMENS, CAF, ALSTOM a dalšími. Pars Komponenty působí aktivně v Kanadě, Evropě, Rusku, Indii a Austrálii. Připravujeme se také na spolupráci s Čínou.

Z hlediska vývoje a konstrukce se soustředíme převážně na zúžení výrobkového portofólia s postupnou aplikací inovativních řešení do sériových a dlouhodobých projektů. Naše výrobky splňují vysoké nároky na úroveň bezpečnosti, nízké váhy a dlouhodobé spolehlivosti výrobků s nízkou potřebou a náklady na údržbu po dobu provozu, 30 – 40-ti let. Snažíme se denně vyhovět požadavkům našich zákazníků ruku v ruce s neustálým technickým a technologickým vývojem.
Obrázek2 Obrázek3

Tento rok jsme také zvýšili výrobní kapacity o zhruba 40% a plánujeme další růst, také formou přístavby nebo nové haly. Pars Komponenty s.r.o. jsou držiteli certifikátů pro speciální procesy, konkrétně pro lepení dle DIN 6701, katerogie A1 a pro svařování dle EN 15085, kategorie CL1. Společnost je certifikována dle ISO 9001 a ISO 14001, s přípravou na certifikaci IRIS do poloviny roku 2021.

Základním stavebním kamenem a smýšlením společnosti Pars Komponenty je dodávat řádně a včas bezpečné a kvalitní výrobky k celkové spokojenosti všech zákazníků. Cílem je rozšiřovat spolupráci se stávajícími zákazníky a navazovat spolupráci s novými zákazníky. Vizí společnosti jsou investice do technologií a know-how a neustálý vývoj výrobků a společnosti kupředu ruku v ruce s potřebami trhu.

Ladislav Mazanec _ Final
Ladislav Mazanec

ředitel společnosti, jednatel

Pars Komponenty s.r.o.